2008. december 13., szombat

Gaskó

Sokan elmondták már előttem hogy mennyire nem jogos az ún. Gördülő MÁV sztrájk. Nos, holnap megint szívni fog pár százezer ember, főleg egyetemisták, iskolások és akik mondjuk a családot látogatták meg hétvégén. Ráasául mindez karácsony előtt. Gyönyörű, nemigaz?

Azt kell mondjam egyébként, a MÁV megérett a pusztulásra. Igazából az UTASOKNAK KÉNE SZTÁJKOLNIUK, mert sokat fizetnek egy iszonyú gagyi 'szolgáltatásért'. Két egész jegy szegedre 12 ezer Ft, a mostani benzinár a fele. Ráadásul autópályán 2 óra,, a retkes, undorító vonat pedig több mint 3 óra alatt zötyög le.

Ezek után Gaskóék kezet csókolhatnának minden utasnak, aki hajlandó (vagyis kényszerült) fizetni ezért a röhejért.


Ez a sztrájk, jogtalan, undorító, pofátlan és rosszindulatú mert több százezer átlagember életét keseríti meg akik erre nem szolgáltak rá

4 megjegyzés:

aGinger írta...

Cukros, retkes, vörhenyes puskatust a s*ggébe, de komolyan. Örülne, hogy van munkája és kussolva járna be dolgozni a fix fizetésért...(egyébként meg autósként mélyeket kussolok, de tény, h a vonat a tömegközlekedés legalja kis hazánkban)

Ildee írta...

Én arra leszek kíváncsi vajon a Volánnál képesek-e arra hogy felmérjék a helyzetet (lévén vaásnap, iskolások, tömeg, stb) hogy sok sok pótbuszt rak be. Azért ez nem svédország, hogy evidens legyen ám

Ildee írta...

Ó alakul már a buli máshol is:


http://megintallunkvazze.blog.hu/2008/12/13/szombaton_ejfeltol_folytatodik_a_vasutassztrajk

aGinger írta...

A Volánnak még van is esze, elfogadja a MÁV-bérleteket...akik fele sztem azzal a lendülettel fog átszokni a buszra, ha teheti - ingyen bővíti a vevőkört és az utazóközönséget, szép, jöhet a buszpark felújítása.