2008. december 27., szombat

Halálra ítélhetik a melaminbotrányban érintett cég elnökét

Jó kis karácsonyi hír: 'Halálbüntetést kaphat a melaminbotrány középpontjában álló cég vezetője, mert tisztában volt azzal, hogy mérgező anyaggal szennyezett ételeket készítenek. A vesekövet okozó anyaggal szennyezett termékektől a kínai hatóságok adatai szerint hat gyerek halt meg, és majdnem 300 ezren megbetegedtek. A Sanlu elnökének bírósági tárgyalása december 31-én kezdődik.'

Őszintén szólva egyetértenék az ítélettel. Ha egyértelműen bebizonyosodik, nem értem miért ne lehetne kivégezni, ha simán megérdemli??? Nálunk bezzeg annyi a büntetése az ilyen férgeknek hogy esetleg megbüntetik mert romlott, lejárt, átcímkézett ételt árult ami nevetséges. Végülis ha meghalt hat gyerek, ez gyilkosság, teljesen mindegy hogy az illető személyesen, a saját lezével tette vagy a termék miatt.

Engem kiráz a hideg amikor a háborús bűnösöket mint Milosevics vagy Karadzsics, tutujgatják Hágában aztán elítélik életfogytigra, amit egy luxus cellában tölthet. Igazán remek igazságszolgáltatás! Az ilyeneket oda kéne adni a népnek, hadd lincseljék meg mint Mussolinit.

0 megjegyzés: