2009. március 26., csütörtök

Napiröhej: Évi 42 milliót keres a BKV főtanácsadója

Ejj ejj megint egy hír hogy a napi infarktus meglegyen:

'Az Index információi szerint Kocsis István BKV vezérigazgató havi bruttó másfél millió forintos, évi 150 százalékos prémiummal járó fizetésétől csak hajszállal marad el Molnár László műszaki-gazdasági főtanácsadó fizetése. Molnár munkavállalói szerződése 2009. január 1-től 2013 augusztus 31-ig szól, pontosan addig, amíg Kocsis István szerződése.
A szerződés szerint a főtanácsadó alapbére havi bruttó egymillió
424 000 forint, plusz évente legalább az éves személyi alapbérének 150 százalékára jogosult. Felmondás esetén a munkavállalót 12 havi átlagkereset illeti, ami ezek szerint meghaladhatja a 40 millió forintot is. Emellett juttatásként korlátlan mobiltelefon-használat, ingyenes utazás jár a BKV járatain (a családtagoknak is).
A BKV vezérigazgató-helyettesei a főtanácsadói keresetnél jóval kevesebbet kapnak, fizetésük havi bruttó 650 ezer forint, plusz 300 százalékos prémium. A főváros legnagyobb cégei vezetőinek, például a Főtáv, vagy a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. vezérigazgatójának a jövedelme pedig egymillió 250 ezer forint, 100 százalékos prémiummal.'



Ami a legjobban tetszik az az hogy ingyenesen használhatja a BKV járatait muhaha. Mutassanak nekem egy beszámítható embert aki ekkora fizu mellett önszántából felszáll a szutykos BKV-ra a csövik mellé.

0 megjegyzés: