2009. február 6., péntek

Híradó szemezgetés

Tegnap csupa 'jó' hír volt az RTL híradójában. Először is, már tele van a hócipőm azzal a hisztériával, amit a média kelt devizahitel ügyben. Minden nap elmondják, juj de nagy a baj, egyre többen dőlnek be stb. És persze mindig elmondják hogy lehetőség van forint alapúra váltani. Hogyne, persze, azt persze nem teszik hozzá, hogy a forint alapú hitel eleve annyival drágább, mint amennyire most felkúszott a svájci frank. Előtörleszteni meg hogy lenne pénze annak, akinek a részlet is gondot okoz?? Logika 1-es.

Viszont teljesen egyetértek azzal hogy kampányt indít az Országos Alapellátási Intézet azért, hogy mindenki megfelelően használja az antibiotikumot. Sajnos tényleg igaz, hogy az emberek jó része összevissza szedi az antibiotikumot, amivel csak azt érik el, hogy egyre ellenállóbbá válnak a baktériumok.

Azon viszont kissé felvontam a szemöldököm, hogy a távhőről leváló házaknak továbbra is számláz a távhő szolgáltató. Persze ez is a jogi összevisszaság miatt van, hiába ajánlgat az ombudsman. Remélem, valaki rácsap ezeknek a dögöknek a kezére.

Azon viszont már tényleg csak mosolyogni lehet, hogy a szakértő szerint az emelkedő euró árfolyam miatt jó éve lesz a belföldi turizmusnak, mert az embereknek nem lesz pénze külföldi útra, ergo itthon költik el. Ébresztő!!! Az emberek a számlákat sem fogják tudni fizetni, nem lesz itt semmilyen pénz vakációra.

0 megjegyzés: